Fullversjon

Dette er en hybridracer designet av Giugiaro. Navnet: Frazer-Nash Namir. (Frazer-Nash var en britisk bilprodusent fra 20- til 50-tallet, som ikke må forveksles med den amerikanske produsenten Nash).

Konseptbiler fra Essen motorshow

Du tror det ikke før du ser det!


Neste sak >>

19. Jan 2010 kl 06:00
Konseptbiler er prototyper som oftest vises på utstillinger og messer for å fremheve designmessig eller teknologisk nytenkning og ideer for fremtidens biler.

Sklir ut
Det er i hvertfall den tradisjonelle definisjonen selv om mange produsenter de seneste årene har begynt å kalle "konsepter" nesten produksjonsklare modeller som er vist i hovedsak for å evaluere publikums reaksjoner og eventuel foreta justeringer for bedre å tilpasse produktet markedets ønsker/behov.

Blikk inn i fremtiden
Uansett: Det er alltid spennende å se på konseptbiler og forsøke å tenke seg hvordan morgendagens biler kan komme til å bli.

Men det er også både underholdende og morsomt å se på konseptbiler som er blitt presentert før - og få et inntrykk av hvordan biler aldri ble.

Show i Essen
Under Essen Motorshow i desember 2009 tok vi noen bilder av konseptbiler som er blitt lagt merke til på bilutstillinger de seneste årene. Dette er konsepter i ordets egentlige forstand og vi finner blant dem både designøvelser fra kjente bilprodusenter og spektakulære kreasjoner fra designere/drømmere som Sbarro, Giugiaro, Fioravanti.

Bilene vi ser her er bare noen eksempler på interessante konseptbiler; de som vil se mer kan jo titte på våre bildespesialer fra bilutstillingene i Essen, Frankfurt, Genève og Paris gjennom flere år - de ligger fortsatt på DinSide og det er bare å hente dem frem og bla seg gjennom dem.

Og her er altså vårt fotoalbum fra Essen Motorshow 2009:

Forrige Neste
1 av 49

Klikk for neste
Citroën C-Métisse: Diesel-hybrid luksuskupésedan  Foto: Knut MobergLes mer om: essen motorshow, konseptbiler, sbarro, giugiaro, frazer-nash, namir

Les mer om: essen motorshow, konseptbiler, sbarro


Neste sak >>

Annonseinformasjon   Feilmeldingen   Kontakt