Fullversjon
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix
ARVTAKER: Chris Evans er ansatt som ny programleder for Top Gear. Nå søker de etter hans makkere.

Vil du bli Top Gear-programleder? Nå har du sjansen!

Disse gutta er ferdige i Top Gear. Nå søker BBC etter deres arvtakere.


<< Forrige sak
Neste sak >>

23. Jun 2015 kl 17:00
I forrige uke ble Chris Evans presentert som Jeremy Clarksons arvtager i Top Gear. Clarkson fikk sparken i mars, og kort tid etter sa både Richard Hammond og James May opp.

LES OGSÅ: James Mays nye hverdag

BBC sto da uten noen til å lede sitt populære bilprogram, og verden har ventet i spenning på nyheter om hvem som skal ta over for de tre eksentriske engelskmennene.

I helgen sto trioen på scenen i Sørmarka Arena i Stavanger.

En av tre
Forrige uke ble det altså klart at bilentusiasten Chris Evans skal ta over jobben som programleder i den nye utgaven av Top Gear, men det var også bare han som ble presentert.

Det betyr at om BBC planlegger å fortsette med tre programledere, så er det to stillinger ledig.UTE: En etter en forsvant disse tre ut av showet - av forskjellige årsaker.Åpent for alle
Mange undret seg over hvem de to andre skulle bli - nå er svaret her, det kan bli deg.

For nå har Top Gear oppfordret alle bilinteresserte over 17 år til å sende inn et 30 sekunders videoklipp av seg selv innen 20. juli.

De ønsker ingen stunts, ingen biler og ikke noe utenom det vanlige. De ønsker å se deg, og hvordan du fungerer foran kameraet.

Er ditt bidrag noe de faller for, kan det altså bli deg som blir sett av opptil 350 millioner mennesker i 170 forskjellige land - hver eneste uke.

Få kriterier
Hva skal til for å bli programleder? I følge Chris Evans er det ikke mye. Det eneste som er et must, er at du er bilinteressert, og at du kan noe om bil.

Bortsett fra det er det i følge Evans muligheter for alle.

– Mann, kvinne, gammel, ung, det har ikke noe å si. Det eneste som betyr noe er at du har en skikkelig apetitt på biler, og at du kan noe om dem.

– Du kan være en mekaniker, en amatør racingsjåfør, du kan være en brannmann som har bygget din egen Land Rover i skuret de siste fem årene, men du må kunne noe om biler.

Villig til å gjøre det alene
Evans og BBC går så langt at de sier at dersom de ikke finner noen gjennom denne prosessen, så tar han hele programmet alene.

Det er ikke bare programlederstillinger som er tilgjengelige. Både jobber i produksjonen og bak kamera er ledige

Selv om kriteriene for å søke er få, så bør nok engelskkunnskapene være over gjennomsnittet...

Mener du at du har det som skal til? HER FINNER DU SØKEPROSESSEN
Les mer om: top gear, bbc, chris evans, programleder

Les mer om: top gear, bbc, chris evans


<< Forrige sak
Neste sak >>

Annonseinformasjon   Feilmeldingen   Kontakt