Fullversjon

Nytt Autofil i salg


<< Forrige sak
Neste sak >>

15. Mar 2016 kl 12:23
Vi kliner til med dobbeltnummer, og ikke nok med det. Denne gangen føler vi at vi har ekstra mye spennende å by på. Hele fem ultra-spennende ladbare hybdrider, den nye Volkswagen Tiguan som alle venter på - og ikke minst sinnataggene BMW M2 og Focus RS.

Vil du heller lese bladene digitalt, kan du laste ned begge bladene til nettbrett og telefon HER. Abonnenter laster ned alle årganger gratis.

Det enkleste er å få bladet rett i postkassa. Sjekk vårt gode tilbud HER.

Sjekk under for noe av hva du kan lese:


DE SPENNENDE LUKSUS-SUVENE: Her er bilene alle venter på. Volvo XC90 T8, Mercedes GLE 500e og BMW X5 40e gir flere mulighet til å kjøre stor og sterk SUV. Vi gir deg svaret som alle lurer på: Hvordan funker systemet og hvor mye bruker de egentlig?ENDELIG M2: Vi reiste til solfylte California og den morsomme banen Laguna Seca for å teste BMWs lille ramp, M2. Prislapp på rett under 900.000 kroner og lite ekstrautstyr som drar opp prisen bør friste deg. Det samme bør 370 hesters rekkesekser med turbo. Vi har alt du trenger å vite om godbiten.SMÅRÅTT: Robin kjøpte et rustvrak og endte opp med en splitter ny 1972 modell. Siden har showstopperen fått premier alle steder den har vist seg. Les saken, så skjønner du hvorfor.HVA ER BEST?: Diskusjonen har pågått en stund på jobben. Hva er viktigst? Bra dekk eller drift på fire? Vi tok med oss to identiske biler, med et par unntak. den ene hadde forhjulsdrift og vinterdekk. Den andre firehulsdrift og sommerhjul. Vi testet bakke, akselerasjon, slalom og bremselengde. Noen av oss ble overrasket.DRIFTMODE: Ford Focus RS er en av Norges mest spennende nyheter. Med 2,3 liters firrer på 350 hester og firehjulsdrift gjør den livet surt for mange. Den har også fått driftmode som gir deg muligheten til å sladde. Vi prøvde systemet og det funker.VILLMANNEN: Tor Anders Ringnes har finslepet redskapen sin før ny sesong. Les saken, så får du vite alt om hans velfungerende Toyota GT86 driftebil.HAT-DUELLEN: Subaru var den ubestridte kongen av firehjulsdrift for folket. Nå tilbyr stadig flere drift på fire. Det betyr økt konkurranse for den nye Subaru Levorg. Vi testet den mot bilen som er mest sammenlignbar. Sjekk resultatet.BRUKT: Sommeren nærmer seg og GATEBIL-redaksjonen kommer med et artig toppløst bruktbiltips med massevis av potensial for både styling og tuning.VW TIGUAN: Vi spår at denne går rett i tet på SUV-statistikken i 2016. Vi fikk testet den på svenske vinterveier.1.000 HESTER: Er det rart Ken Robin stiller med et lett fårete smil? Den forholdsvis anonyme Lexusen hans er nemlig et adrenalinkick når han kjører den på GATEBIL-festivalene. Han viser oss hva han har gjort med latterpilla si.MÅNEDENS VETERAN: Nå sliter VW med dieselskandalen. For 32 år siden slet de med Boble og Variant. Vi tar oss en tur i bilen som reddet Volkswagen.


Les mer om: autofil, autofil magasin, blad, gatebil

Les mer om: autofil, autofil magasin, blad


<< Forrige sak
Neste sak >>

Annonseinformasjon   Feilmeldingen   Kontakt